Tiramisu-juustokakku
6 annosta
Valmisteluaika:45 min 
Valmistusaika yhteensä:3 hr 45 min 

Ainekset

  Image

  Korvaavat tuotteet

  Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

  Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
  Image

  Tiesitkö tämän?

  Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

  Katso vinkit napsauttamalla tästä!

  Työvaiheet

  1. 1

   Leikkaa leivinpaperista kuusi ympyränmuotoista palaa (7 cm) ja aseta ympyrät kuuden mini-irtopohjavuoan pohjalle. (Tai käytä yhtä pienehköä irtopohjavuokaa.)

  2. 2

   Sulata voi. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai pane keksit muovipussiin ja hienonna ne kaulimella. Yhdistä murennettuihin kekseihin sulatettu voi ja 5 rkl vahvaa kahvia. Sekoita. Taputtele 25 g (1/6) muruseosta kunkin vuoan pohjalle. Pane vuoat jääkaappiin 30 minuutiksi.

  3. 3

   Liota liivatelehtiä kulhossa runsaassa kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Kuumenna 5 rkl kuohukermaa 10–15 sekunnin ajan mikrossa tai pienessä kasarissa, purista vesi pois liivatelehdistä ja sulata ne kermaan. Sekoita, kunnes neste on jäähtynyt. Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita tasaisin väliajoin noin 10 minuutin ajan. Anna jäähtyä.

  4. 4

   Sekoita kulhossa tomusokeri ja Philadelphia-juusto kunnes seos pehmenee, lisää sitten seokseen loput 5 rkl vahvaa kahvia. Vaahdota kerma ja sekoita siihen yksi kerrallaan 3 rkl tomusokeria. Pane kermavaahto jääkaappiin. Sekoita liivateseos tuorejuustoseokseen. Käytä vispilää, jotta seoksesta tulee tasainen. Vaahdota munanvalkuainen kovaksi vaahdoksi omassa kulhossaan.

  5. ImagePRO TIP Philadelphia-juuston ja voin tulee olla huoneenlämpöisiä. Näin ainekset sekoittuvat helpommin, ja juustokakusta tulee tasaisempi.

   ImagePRO TIP Kuohukerman tulee olla kylmää ennen vaahdotusta. Näin kermavaahdosta tulee erityisen kevyttä ja ilmavaa, ja se pysyy kuohkeana pidempään.

   ImagePRO TIP Voit panna juustokakun pakastimeen 30 minuutin ajaksi nopeuttaaksesi sen hyytymistä. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa kakun edellisenä päivänä ja antaa sen vetäytyä jääkaapissa yön yli. Juustokakku säilyy jääkaapissa muovikelmulla peitettynä noin 3 päivää. Se voidaan myös pakastaa, jolloin se säilyy hyvin muoviin pakattuna jopa 3 kuukautta. Kakku otetaan jääkaappiin päivää ennen tarjoilua, jos sitä on säilytetty pakastimessa. Kakku peitetään muovilla, joka suojaa sitä sekä kuivumiselta että muiden ruokatavaroiden hajuilta.

  6. 5

   Sekoita kermavaahto varovasti tuorejuusto-liivateseokseen. Lisää valkuaisvaahto.

  7. 6

   Siirrä 2/3 seoksesta omaan kulhoonsa ja sekoita siihen sulatettu suklaa. Jaa suklaatäyte keksipohjien päälle irtopohjavuokiin. Varmista, että pinta on tasainen. Lisää päällimmäiseksi loput 1/3 täytteestä. Varmista, että pinta on tasainen. Peitä muovikelmulla ja pane jääkaappiin 2–3 tunniksi. Irrota kakut vuoistaan ennen tarjoilua painamalla varovaisesti pohjasta ylöspäin. Koristele kaakaojauheella ja Marabou Maitosuklaa smelt - maitosuklaanapeilla.

  +
  Image

  Saattaisit pitää näistä

  Image

  Klubileipä

  clockValmistusaika:NA