Kylmä juustokakku
10 annosta
Valmisteluaika:30 min 
Valmistusaika yhteensä:30 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Ota vadelmat pakkasesta ja anna niiden sulaa hieman.

    2. 2

      Murskaa keksit ja kaada murska kulhoon. Sekoita keksimuruihin voi ja painele muruseos leivinpaperoidun tai voidellun irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohjalle.

    3. 3

      Huuhtele sitruuna huolellisesti haaleassa vedessä. Raasta kuori raastinraudan hienommalla raastinosalla.

    4. 4

      Sekoita Philadelphia-juustoon sitruunankuori ja sokeri sähkövatkaimella. Vatkaa, kunnes täyte on sileää.

    5. ImagePRO TIP Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.

    6. 5

      Kiehauta vettä kattilassa. Paloittele valkosuklaa ja laita palat kulhoon. Aseta kulho kiehuvan vesikattilan päälle ja sulata suklaa vesihauteessa.

    7. 6

      Liota liivatelehtiä vedessä. Purista liivatteista liika vesi ja sekoita liivatteet suklaasulan joukkoon.

    8. 7

      Sekoita suklaasula Philadelphia-sokeriseokseen.

    9. 8

      Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja kääntele täytteeseen. Kääntele joukkoon myös hieman sulaneet vadelmat.

    10. 9

      Kaada täyte keksimurupohjan päälle. Laita jääkaappiin kolmeksi tunniksi.

    11. 10

      Koristele tuoreilla vadelmilla ja tomusokerilla ennen tarjoilua.

    12. 11

      Laita vuoka jääkaappiin.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA