Prosecco-koristeltu valkosuklaajuustokakku
4 annosta
Valmisteluaika:2 hr 30 min 
Valmistusaika yhteensä:30 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Sekoita tai murenna keksit hienoksi muruksi. Jaa muru 4 tarjoilulasiin.

    2. 2

      Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa.

    3. 3

      Vatkaa Philadelphia-tuorejuusto ja kerma sähkövatkaimella ilmavaksi ja kiinteäksi vaahdoksi. Lisää suklaa ja vatkaa sileäksi.

    4. 4

      Laita juustokakkuseos tarjoilulaseihin ja jätä jääkaappiin.

    5. 5

      Liota liivatelehtiä.

    6. 6

      Kiehauta prosecco ja sokeri kattilassa. Sekoita ja anna poreilla, kunnes sokeri on liuennut. Vähennä lämpöä, purista liivatelehdet kuiviksi ja liuota ne kattilaan. Kaada seos kulhoon tai syvälle lautaselle ja anna hyytyä jääkaapissa noin 2 tuntia.

    7. 7

      Ota liivate pois jääkaapista ja revi se haarukalla niin, että siitä tulee kaunista kuplaista murua. Päällystä juustokakkuseos prosecco-murulla.

    8. 8

      Koristele syötävällä helmiäisjauheella.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA