Pienet porkkanakakut
14 annosta
Valmisteluaika:15 min 
Valmistusaika yhteensä:40 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Lämmitä uuni 180-asteiseksi.

    2. 2

      Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaneli suuressa kulhossa.

    3. 3

      Kuori ja raasta porkkanat. Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita porkkanat ja munat jauhoseokseen. Lisää joukkoon rusinat, fariinisokeri ja öljy ja sekoita sileäksi taikinaksi.

    4. ImagePRO TIP Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.

    5. 4

      Lusikoi taikina muffinssivuokiin (täytä vain 3/4, ei aivan täyteen) ja paista 180 asteessa 20–25 minuuttia.

    6. 5

      Jäähdytä ritilän päällä.

    7. 6

      Sekoita Philadelphia-juusto ja tomusokeri sileäksi tahnaksi. Huuhtele sitruuna huolellisesti haaleassa vedessä. Raasta kuori raastinraudan hienommalla raastinosalla. Sekoita Philadelphia-seokseensitruunankuoriraaste ja sitruunamehu.

    8. 7

      Hienonna pekaanipähkinät. Päällystä jäähtyneet kakut kuorrutteella ja sirottele päälle pähkinärouhetta.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA