Pienet porkkanakakut
14 annosta
Valmisteluaika:15 min 
Valmistusaika yhteensä:40 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Lämmitä uuni 180-asteiseksi.

    2. 2

      Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaneli suuressa kulhossa.

    3. 3

      Kuori ja raasta porkkanat. Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita porkkanat ja munat jauhoseokseen. Lisää joukkoon rusinat, fariinisokeri ja öljy ja sekoita sileäksi taikinaksi.

    4. 4

      Lusikoi taikina muffinssivuokiin (täytä vain 3/4, ei aivan täyteen) ja paista 180 asteessa 20–25 minuuttia.

    5. ImagePRO TIP Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.

    6. 5

      Jäähdytä ritilän päällä.

    7. 6

      Sekoita Philadelphia-juusto ja tomusokeri sileäksi tahnaksi. Huuhtele sitruuna huolellisesti haaleassa vedessä. Raasta kuori raastinraudan hienommalla raastinosalla. Sekoita Philadelphia-seokseensitruunankuoriraaste ja sitruunamehu.

    8. 7

      Hienonna pekaanipähkinät. Päällystä jäähtyneet kakut kuorrutteella ja sirottele päälle pähkinärouhetta.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA