
Ainekset
Korvaavat tuotteet
Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?
Tiesitkö tämän?
Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.
Työvaiheet
1
Pikkelöity kurkku Sekoita etikkaliemi kulhossa. Lisää ohueksi viipaloitu kurkku, kaada kannelliseen purkkiin ja anna seistä noin tunnin ajan ennen tarjoilua.
2
Lihapullat Sekoita maito ja korppujauhot ja anna turvota noin 5–10 minuuttia.
3
Lisää hienonnettu sipuli, jauheliha, muna, suola sekä pippuri ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
4
Muotoile taikinasta tasakokoisia lihapullia. Kostuta kädet vedessä, niin taikina ei tartu yhtä helposti. Paista lihapullat voin ja rypsiöljyn sekoituksessa aluksi vähän suuremmalla lämmöllä, sitten keskilämmöllä 3–5 minuuttia.
5
Philadelphiamuusi Kuori perunat, leikkaa ne pienemmiksi paloiksi ja keitä noin 15 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä (voit myös keittää perunat kokonaisina kuorineen, mutta silloin keittoaika on pidempi).
6
Valuta vesi ja muhenna perunat haarukalla, perunanuijalla tai perunapuristimella. Lisää voinokareita ja maitoa ja sekoita haarukalla (tai sähkövatkaimella). Mausta suolalla ja viimeistele sekoittamalla Philadelphia-tuorejuustoa kuohkeaan muusiin. Valmiina tarjottavaksi!