Philadelphiamuusi ja lihapullat
4 annosta
Valmisteluaika:40 min 
Valmistusaika yhteensä:40 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Pikkelöity kurkku Sekoita etikkaliemi kulhossa. Lisää ohueksi viipaloitu kurkku, kaada kannelliseen purkkiin ja anna seistä noin tunnin ajan ennen tarjoilua.

    2. 2

      Lihapullat Sekoita maito ja korppujauhot ja anna turvota noin 5–10 minuuttia.

    3. 3

      Lisää hienonnettu sipuli, jauheliha, muna, suola sekä pippuri ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

    4. 4

      Muotoile taikinasta tasakokoisia lihapullia. Kostuta kädet vedessä, niin taikina ei tartu yhtä helposti. Paista lihapullat voin ja rypsiöljyn sekoituksessa aluksi vähän suuremmalla lämmöllä, sitten keskilämmöllä 3–5 minuuttia.

    5. 5

      Philadelphiamuusi Kuori perunat, leikkaa ne pienemmiksi paloiksi ja keitä noin 15 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä (voit myös keittää perunat kokonaisina kuorineen, mutta silloin keittoaika on pidempi).

    6. 6

      Valuta vesi ja muhenna perunat haarukalla, perunanuijalla tai perunapuristimella. Lisää voinokareita ja maitoa ja sekoita haarukalla (tai sähkövatkaimella). Mausta suolalla ja viimeistele sekoittamalla Philadelphia-tuorejuustoa kuohkeaan muusiin. Valmiina tarjottavaksi!

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA