Philadelphia-kakku – klassikko (laktoositon)
16 annosta
Valmisteluaika:30 min 
Valmistusaika yhteensä:3 hr 30 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Laita savoiardi-keksit pakastepussiin ja murskaa ne kaulimella tai käsin. Sulata voi, sekoita se keksinmurujen kanssa ja painele seos leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan.

    2. 2

      Sekoita Philadelphia, jogurtti ja sitruunamehu sähkövatkaimella. Anna liivatteen liota 1,5 dl:ssa kylmää vettä 10 minuutin ajan. Lisää sokeri ja sekoita kuumentaen, kunnes liivate ja sokeri ovat liuenneet. Lisää Philadelphia-seokseen nopeasti sekoittaen.

    3. 3

      Kaada Philadelphia-seos kakkuvuokaan keksimurupohjan päälle ja anna kakun hyytyä kylmässä vähintään 3 tunnin ajan. Kakku on täyteläisen kermainen, mutta samalla jämäkkä ja helposti leikattava – eli kaikin puolin täydellinen. Koristele kakku ennen tarjoilua tuoreilla hedelmillä tai marjoilla.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Philadelphia-kakku – klassikko (laktoositon)

    clockValmistusaika:NA