Juustokakkuannos
8 annosta
Valmisteluaika:30 min 
Valmistusaika yhteensä:2 hr 30 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Pohja:

      Voitele 8 pientä kakkuvuokaa (8 cm) öljyllä ja jätä odottamaan.
    2. 2

      Hienonna keksit tehosekoittimella. Sulata voi. Sekoita keksit ja voi. Painele seos kakkuvuokien pohjalle ja reunoille.

    3. 3

      Täyte:

      Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
    4. 4

      Sekoita hillo tasaiseksi sauvasekoittimella ja aseta sivuun odottamaan.

    5. 5

      Valmista tuorejuustomassa: Vatkaa tuorejuusto ja sokeri tasaiseksi. Kaada kerma hitaasti sekaan ja vatkaa nopeasti (1 min).

    6. 6

      Purista liivatelehdet kuiviksi ja liuota ne sitruunamehuun pienellä lämmöllä pikkukattilassa. Sekoita mukaan 1⁄4 tuorejuustomassasta. Lisää loput juustomassasta. Jaa seos kakkuvuokiin lusikalla tai pursottimella.

    7. 7

      Pursota hilloa kakkujen sisään ja päälle koristeeksi. Tee kuviot puutikulla/veitsenterällä.

    8. 8

      Anna kakkujen kovettua noin 2 tuntia kylmässä ja poista ne vuoista.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA