Juustokakku Oreoilla ja valkosuklaalla
8 annosta
Valmisteluaika:30 min 
Valmistusaika yhteensä:4 hr 30 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Asettele leivinpaperi kakkuvuoan pohjalle (halkaisija 22 cm). Lisää murskatut Oreo-keksit vuoan pohjalle.

    2. 2

      Vispaa Philadelphia ja lisää joukkoon 4 rkl vettä massan työstämisen helpottamiseksi.

    3. 3

      Sulata suklaa ja anna jäähtyä hetken.

    4. 4

      Lisää suklaaPhiladelphiaan, koko ajan sekoittaen. Vispaa kunnes kreemi on saanut ilmavan koostumuksen.

    5. 5

      Vispaa valkuaiset vaahdoksi erillisessä kulhossa ja lisää seos Philadelphian sekaan rauhallisesti käännellen. Pakasta vähintään 2-3 tuntia.

    6. 6

      Murskaa vadelmat ja lisää joukkoon tomusokeri. Annostele vadelmasekoitus jäisen juustokakkupohjan päälle ja anna jäätyä vielä vähintään 1 tunti.

    7. 7

      Ota juustokakku pakkasesta 30 minuttia ennen tajoilua.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA