
Ainekset
Korvaavat tuotteet
Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?
Tiesitkö tämän?
Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.
Työvaiheet
1
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (n. 22 cm) pohjalle.
2
Hienonna Café au LU Bastognen-keksit ja sekoita ne voin kanssa. Painele muruseos vuoan pohjalle.
3
Sekoita Philadelphia-juusto pehmeäksi ja tee siitä kinuski-vaahtoa lisäämällä joukkoon kondensoitua maitoa. Jos haluat koostumuksesta löysempää, voit lisätä joukkoon hieman vettä.
4
Vatkaa kerma vaahdoksi erillisessä kulhossa.
5
Sulata liotetut liivatelehdet (4 kpl) varovasti kattilassa ja anna jäähtyä hieman. Kääntele kinuskivaahto joukkoon samalla sekoittaen ja kääntele viimeisenä joukkoon kermavaahto.
6
Kaada seos vuokaan ja pakastimeen jäähtymään 3–4 tunniksi.
7
Lämmitä mansikkahillo ja tilkka vettä kattilassa. Sulata liotetut liivatelehdet (4 kpl) hillossa, koko ajan sekoittaen ja ota kattila levyltä. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi (n. 37 °C).
8
Ota juustokakku pakastimesta ja levitä sen päälle kerros hilloa. Laita kakku vielä tunniksi kylmään.
9
Koristele tuoreilla mansikoilla ennen tarjoilua.