Appelsiini- ja Oreo-jäädyke ja limetinlehti&marinoidut sitrushedelmät
10 annosta
Valmisteluaika:1 hr 
Valmistusaika yhteensä:1 hr 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Valmistus:

      Sulata suklaa ja kerma kattilassa. Ota kattila levyltä ja sekoita joukkoon Oreo-rouhe.

    2. 2

      Levitä seos pellille ja anna jäähtyä. Murusta sen jälkeen paloiksi käsin. Levitä tasainen kerros Oreo-murua pyöreän vuoan pohjalle.

    3. 3

      Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin.

    4. 4

      Vatkaa keltuaiset, sokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi.

    5. 5

      Sekoita sen jälkeen Philadelphia-tuorejuusto hitaasti joukkoon ja lisää appelsiinin kuorta ja mehua maun mukaan. Vatkaa kerma toisessa astiassa ja kääntele se kananmunaseoksen joukkoon.

    6. 6

      Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi ja kääntele varovasti joukkoon. Kaada seos Oreo-pohjan päälle, peitä tuorekelmulla .... ja laita pakastimeen 4 tunniksi.

    7. 7

      Ota jäädyke pakastimesta hetki ennen tarjoilua ja laita limenlehtimarinoidut sitrushedelmät päälle.

    8. 8

      Limetinlehtimarinoidut sitrushedelmät:

      Kiehauta sokeri ja vesi, ota pois liedeltä ja lisää limetinlehdet. Anna jäähtyä.

    9. 9

      Fileoi sitrushedelmät ja anna niiden marinoitua sokeriliemessä 1–2 tuntia.

    10. 10

      Siivilöi liemi pois ja levitä sitrushedelmät juustokakun päälle.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA