Philadelphia Sustainability

Yhdessä kannamme vastuuta

Me Philadelphialla uskomme, että meidän tulee pitää huolta asioista joista välitämme
From goodness inside - image
Maito
Maito
Kerma
Kerma
Ripaus suolaa
Ripaus suolaa

Sisäisestä hyvyydestä…

Kaikki lähtee maidosta, kermasta ja ripauksesta suolaa. Pitämällä asiat yksinkertaisina pystymme huolehtimaan siitä vastustamattoman täyteläisestä mausta, joka on tehnyt Philadelphiasta niin rakastetun.

…ulkoiseen välittämiseen

Pienet teot saavat aikaan suuren merkityksen. Lue lisää siitä, miten voimme yhdessä kantaa vastuuta!

Pyrimme vähentämään jätteen määrä auttamalla sinua kierrättämään tai uusiokäyttämään tyhjät pakkaukset

Kierrätyskelpoiset pakkauksemme on suunniteltu pitämään Philadelphian täyteläinen maku tuoreena niin kauan kuin mahdollista. Kun pakkaus on tyhjä, tahdomme auttaa sinua sen kierrättämisessä.

Lue lisääSulje
Anna pakkaukselle toinen elämä

Anna pakkaukselle toinen elämä

Philadelphian muovipakkaus kierrätetään normaalisti muovina. Pakkauksen alumiinifolio kuuluu yleisimmin kierrätyspisteen metallijätteeseen (tarkemmat tiedot asuinseutusi viranomaisilta).

Miksi et uusiokäyttäisi pakkaustasi? Tyhjä rasia sopii erinomaisesti aterioiden säilömiseen tai vaikka yrttien kasvattamiseen. Itse kasvatetut yrtit sopivat mainiosti Philadelphia Originalin maustamiseen.

Hyödynnä kaikki rakastamasi ruoka-aineet

Haluamme autta sinua taikomaan siitä jääkaapin viimeisestä perunasta tai kaappiin unohtuneesta leivänpalasta helpon ja herkullisen aterian perheellesi. Pienellä määrällä luovuutta ja Philadelphiaa vähennät ruokahävikkiäsi.

Lue lisääSulje

Enemmän rakkautta, vähemmän ruokahävikkiä

Euroopassa heitetään vuosittain roskiin noin 88 miljoonaa tonnia ruokaa. Iso osa tästä hävikistä on edelleen syömäkelpoista - jokainen meistä heittää roskiin noin 14kg syömäkelpoista ruokaa vuosittain. Tämä on ruokaa, joka olisi voitu hyödyntää herkullisen aterian valmistuksessa.

Tiesitkö, että…

Ruoka säilyy parhaiten, kun lämpötila on juuri oikea. Tarkista, että jääkaappisi on asetettu 5°C niin varmistat, että ruoka-aineesi ja Philadelphia säilyvät hieman pidempään.

Kauan eläköön leipä

Useimmat meistä rakastavat leipää - se on yksi niistä ruoka-aineista, joita ostamme eniten ja jota on sääli heittää roskiin. Laita loppu leipä pakkaseen ja nopeuta leivän sulamista viipaloimalla se etukäteen. Itsetehdyt krutongit ovat täydellinen lisä keittoihin ja salaatteihin tai paahda leipä ja syö sellaisenaan!

Herkullisia aterioita jotka merkitsevät

Tässä on vain muutama suosikki esimerkkimme siitä, miten voit taikoa ylijäämä raaka-aineistasi jotain herkullista Philadelphian avulla. Lisää ideoita löydät reseptisivuiltamme.

Onko sinulla vinkkejä resepteistä, joiden avulla voi valmistaa keittiön ylijäämistä jotain herkullista? Jaa se meille #rescuedwithphiladelphia #pelastaruokaphiladelphialla

Philadelphia kermainen kanapasta
Philadelphia uuniperunat

Autamme sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi tarjoammalla elämäntyyliisi sopivia tuotteita ja reseptejä

Philadelphiasta on tarjolla monia eri makuja ja pakkauskokoja, jotta löytäisit juuri sinun tarpeisiin & mieltymyksiin sopivan vaihtoehdon. Philadelphia soveltuu levitteeksi leivän päälle, leivontaan & ruoanlaittoon - yksinkertaisesti kaikkiin päivän aterioihin!

Lue lisääSulje
Alkuperäinen!
100% makua
40% vähemmän rasvaa
100% makua,
laktoositon

Hyvinvointi fokuksessa

Laaja tuotevalikoimamme ja eri rasvaprosentit takaavat, että löydät juuri sinulle sopivan Philadelphian. Valitse klassikko Philadelphia Original tai Light - sama täyteläinen maku, 40% vähemmän rasvaa.

Hyvinvoivat lehmät tuottavat hyvää maitoa. Laadukas maito on Philadelphian täyteläisen maun perusedellytys ja edellytämme maidontuottajiltamme korkealaatuista ja kestävää maatalouskäytäntöä ja eläinten hyvinvointia

Philadelphia valmistetaan aina tuoreesta maidosta, joka tulee tehtaamme lähistössä sijaitsevilta maidontuottajilta, joihin me luotamme. Valtaosa maitotiloista on perheomistuksessa ja ne koostuvat keskimäärin 100 lehmästä.

Me uskomme, että eläinten hyvinvointi on kaiken A&O. Tämä mahdollistaa maidon korkean laadun ja tästä maidosta voimme valmistaa täyteläisen makuista Philadelphiaa.

Työskentelemme tiiviisti maidontuottajiemme kanssa, jotta voimme tukea heidän tiloillaan tehtävää työtä eläinten hyvinvoinnin eteen ja parannamme näitä käytäntöjä jatkuvasti.

Lue lisääSulje
Henning K.
Henning, Philadelphian viljelykumppani

Tapaa yksi maidontuottajistamme

"Perheeni on ollut alalla sukupolvien ajan. Vuosien saatossa olemme jatkuvasti keskittyneet modernisoimaan toimintaamme ja parantamaan eläinten hyvinvointia. Olemme mm. keskittyneet parantamaan tilan ilmanvaihtoa, eläinten liikkumisvapautta, yksilöllistä ruokintaa sekä lisäämään entisestään tilaa eläintä kohden.

Käytämme myös aurinkovoimaa tilan energiantuotannossa.

Tilan hyvinvoinnista huolehtiminen on meidän kaikkien prioriteetti."