Suklaaholistin Philadelphia-kakku
No Video
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika yhteensä 210 min
8

Ainesosat

  • 150 g suklaakeksejä
  • 100 g voita
  • 100 g Marabou Vit - valkosuklaata
  • 3 pkt Philadelphia Original - tuorejuustoa (à 175 g)
  • 300 g jogurttia
  • 1 pkt jauhettua liivatetta (tai 6 levyä)
  • 30 g sokeria
  • 20 g Marabou Vit - valkosuklaata, rouhittuna
  • 50 g Marabou Tumma suklaa

Ohjeet

  • Hienonna suklaakeksit monitoimikoneella. Vaihtoehtoisesti voit laittaa keksit pakastepussiin, sulkea pussin huolellisesti ja murskata sisällön kaulimella tai käsin. Sulata voi, sekoita se keksinmuruihin ja painele seos leivinpaperilla vuoratun kakkuvuoan (Ø 26 cm) pohjalle.
  • Sulata Marabou Vit - valkosuklaata mikroaaltouunissa pienellä teholla tai vesihauteessa.
  • Sekoita Philadelphia-juusto ja jogurtti keskenään vatkaimella. Anna liivatteen pehmetä 150 ml ssa kylmää vettä 10 minuutin ajan. Lisää sokeri, ja kuumenna seosta hämmentäen, kunnes liivate ja sokeri ovat liuenneet. Sekoita nopeasti Philadelphia-seoksen joukkoon. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita hyvin. Kaada Philadelphia-seos vuokaan keksipohjan päälle, ja anna kakun hyytyä kylmässä vähintään kolme tuntia.
  • Sulata Marabou Tumma suklaa mikroaaltouunissa pienellä teholla tai vesihauteessa. Koristele kakku ennen tarjoilua jäähtyneellä mutta vielä juoksevalla tummalla suklaalla ja rouhitulla valkosuklaalla.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1292,9 kj
kcal 308,8 kcal
Rasva 23,9 g
Hiilihydraatti 24,1 g
Proteiini 2,9 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.