Suklaaholistin kakku
8 annosta
Valmisteluaika:30 min 
Valmistusaika yhteensä:3 hr 30 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Hienonna suklaakeksit monitoimikoneella. Vaihtoehtoisesti voit laittaa keksit pakastepussiin, sulkea pussin huolellisesti ja murskata sisällön kaulimella tai käsin. Sulata voi, sekoita se keksinmuruihin ja painele seos leivinpaperilla vuoratun kakkuvuoan (Ø 26 cm) pohjalle.

    2. 2

      Sulata Marabou Vit - valkosuklaata mikroaaltouunissa pienellä teholla tai vesihauteessa.

    3. 3

      Sekoita Philadelphia-juusto ja jogurtti keskenään vatkaimella. Anna liivatteen pehmetä 150 ml ssa kylmää vettä 10 minuutin ajan. Lisää sokeri, ja kuumenna seosta hämmentäen, kunnes liivate ja sokeri ovat liuenneet. Sekoita nopeasti Philadelphia-seoksen joukkoon. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita hyvin. Kaada Philadelphia-seos vuokaan keksipohjan päälle, ja anna kakun hyytyä kylmässä vähintään kolme tuntia.

    4. 4

      Sulata Marabou Tumma suklaa mikroaaltouunissa pienellä teholla tai vesihauteessa. Koristele kakku ennen tarjoilua jäähtyneellä mutta vielä juoksevalla tummalla suklaalla ja rouhitulla valkosuklaalla.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA