Sitruunajuustokakku ja mustikkasurvos lasissa
No Video
  • Valmisteluaika 15 min
  • Valmistusaika yhteensä 15 min
10

Ainesosat

  • MUSTIKKASURVOS:
  • 250 g pakastemustikoita
  • 1 dl raakasokeria
  • SITRUUNAMASSA:
  • 400 g Philadelphia Original
  • 0.5 dl vettä
  • 150 g sitruunatahnaa
  • 1 sitruunan hienoksi
  • raastettua kuori
  • 1.5 dl tomusokeria
  • KORISTELU:
  • 150 g keksejä karkeasti murskattuna (esim.Marabou-keksejä)

Ohjeet

  • Sekoita kohmeiset mustikat ja raakasokeri hiljalleen, kunnes mustikat ja sokeri ovat sekoittuneet. Valuta pois hiukan nestettä ja annostele marjat lasien pohjalle.
  • Sekoita Philadelphia-juusto pehmeäksi kulhossa, lisää vesi ja sekoita kuohkeaksi. Lisää sitruunatahna, raastettu sitruunankuori ja tomusokeri. Annostele vaahto mustikoiden päälle.
  • Koristele murskatuilla kekseillä.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1559,0 kj
kcal 372,3 kcal
Rasva 17,8 g
Hiilihydraatti 48,3 g
Proteiini 3,7 g
Kuitu 1,8 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.