Lisätäksesi reseptin kirjanmerkkeihin noudata alla olevia ohjeita
Windows (Internet Explorer, Firefox, etc.): CTRL+D
MacOS (Safari): Command(cmd)+D
Iso juustokakku: Murskaa pikkuleivät hienoksi muruksi. Sulata voi ja sekoita murun joukkoon. Muotoile massaksi.
Peitä halkaisijaltaan 23-senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele murumassa vuokaan. Pane jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Vatkaa Philadelphia, sokeri, seljankukkamehu ja vaniljajauhe tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti Philadelphia-massan joukkoon.
Levitä massa irtopohjavuokaan ja pane pakastimeen jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi. Paloittele mansikat ja sekoita sitruunamehu niiden joukkoon. Koristele kakku mansikoilla ja sitruunamelissalla.
Juustokakku lasissa: Murusta pikkuleivät neljän juomalasin pohjalle.
Jaa laseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Koristele sitruunamehussa marinoiduilla mansikoilla.
Juustokakkusuupalat: Vatkaa Philadelphia, sokeri, seljankukkamehu ja vaniljajauhe tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti Philadelphia-massan joukkoon.
Levitä massa pikkuleipien päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa. Halkaise mansikat kahtia ja koristele jokainen suupala mansikanpuolikkaalla.