Seljankukka-juustokakku kolmella tavalla
10 annosta
Valmisteluaika:30 min 
Valmistusaika yhteensä:4 hr 30 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Iso juustokakku: Murskaa pikkuleivät hienoksi muruksi. Sulata voi ja sekoita murun joukkoon. Muotoile massaksi. 

      Peitä halkaisijaltaan 23-senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele murumassa vuokaan. Pane jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

      Vatkaa Philadelphia, sokeri, seljankukkamehu ja vaniljajauhe tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti Philadelphia-massan joukkoon.

      Levitä massa irtopohjavuokaan ja pane pakastimeen jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi. Paloittele mansikat ja sekoita sitruunamehu niiden joukkoon. Koristele kakku mansikoilla ja sitruunamelissalla.

    2. 2

      Juustokakku lasissa: Murusta pikkuleivät neljän juomalasin pohjalle.

      Vatkaa Philadelphia, sokeri, seljankukkamehu ja vaniljajauhe tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti Philadelphia-massan joukkoon.

      Jaa laseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Koristele sitruunamehussamarinoiduilla mansikoilla.

    3. 3

      Juustokakkusuupalat: Vatkaa Philadelphia, sokeri, seljankukkamehu ja vaniljajauhe tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti Philadelphia-massan joukkoon.

      Levitä massa pikkuleipien päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa. Halkaise mansikat kahtia ja koristele jokainen suupala mansikanpuolikkaalla.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA