
Ainekset
Korvaavat tuotteet
Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?
Tiesitkö tämän?
Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.
Työvaiheet
1
Iso juustokakku: Murskaa pikkuleivät hienoksi muruksi. Sulata voi ja sekoita murun joukkoon. Muotoile massaksi.
Peitä halkaisijaltaan 23-senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele murumassa vuokaan. Pane jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Vatkaa Philadelphia, sokeri, seljankukkamehu ja vaniljajauhe tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti Philadelphia-massan joukkoon.
Levitä massa irtopohjavuokaan ja pane pakastimeen jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi. Paloittele mansikat ja sekoita sitruunamehu niiden joukkoon. Koristele kakku mansikoilla ja sitruunamelissalla.
2
Juustokakku lasissa: Murusta pikkuleivät neljän juomalasin pohjalle.
Vatkaa Philadelphia, sokeri, seljankukkamehu ja vaniljajauhe tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti Philadelphia-massan joukkoon.
Jaa laseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Koristele sitruunamehussamarinoiduilla mansikoilla.
3
Juustokakkusuupalat: Vatkaa Philadelphia, sokeri, seljankukkamehu ja vaniljajauhe tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti Philadelphia-massan joukkoon.
Levitä massa pikkuleipien päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa. Halkaise mansikat kahtia ja koristele jokainen suupala mansikanpuolikkaalla.