Philadelphia-kakku – klassikko (laktoositon)
No Video
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika yhteensä 210 min
16

Ainesosat

  • 150 g savoiardikeksiä
  • 125 g laktoositonta voita
  • 450 g Philadelphia Original Maustamaton Laktoositon - tuorejuustoa
  • 350 g laktoositonta jogurttia (3,8 %)
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 1 pkt liivatejauhetta (tai 6 lehteä)
  • 75 g sokeria
  • hedelmiä tai marjoja koristeluun

Ohjeet

  • Laita savoiardi-keksit pakastepussiin ja murskaa ne kaulimella tai käsin. Sulata voi, sekoita se keksinmurujen kanssa ja painele seos leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan.
  • Sekoita Philadelphia, jogurtti ja sitruunamehu sähkövatkaimella. Anna liivatteen liota 1,5 dl:ssa kylmää vettä 10 minuutin ajan. Lisää sokeri ja sekoita kuumentaen, kunnes liivate ja sokeri ovat liuenneet. Lisää Philadelphia-seokseen nopeasti sekoittaen.
  • Kaada Philadelphia-seos kakkuvuokaan keksimurupohjan päälle ja anna kakun hyytyä kylmässä vähintään 3 tunnin ajan. Kakku on täyteläisen kermainen, mutta samalla jämäkkä ja helposti leikattava – eli kaikin puolin täydellinen. Koristele kakku ennen tarjoilua tuoreilla hedelmillä tai marjoilla.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 871,0 kj
kcal 208,0 kcal
Rasva 16,0 g
Hiilihydraatti 14,0 g
Proteiini 4,0 g