
Ainekset
Korvaavat tuotteet
Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?
Tiesitkö tämän?
Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.
Työvaiheet
1
Murenna hiiva taikinakulhoon. Sulata voi kattilassa. Lisää maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi (n. 37-asteiseksi). Kaada seos hiivan päälle. Liuota hiiva sekoitellen.
2
Lisää Philadelphia, sahrami, sokeri, suola ja suurin osa jauhoista. Alusta kunnes taikina on tasaista ja kiiltävää ja se irtoaa kulhon reunoista. Lisää tarvittaessa enemmän jauhoja. Kohota liinan alla n. 30 min.
3
Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Leivo taikinasta haluamasi mallisia pullia, esim. Luciapullia. Aseta pullat leivinpaperoidulle pellille. Koristele rusinoilla. Kohota vielä 20–30 min.
4
Vatkaa munan rakenne rikki. Voitele pullat munalla. Paista uunin keskitasossa 5–7 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä liinan alla.
PRO TIP Miksi Philadelphiaa kannattaa käyttää Luciapullissa? Pullista tulee meheviä eivätkä ne kuivu niin helposti.
PRO TIP Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.