Kiinanluumu-juustokakku
6 annosta
Valmisteluaika:2 hr 35 min 
Valmistusaika yhteensä:2 hr 35 min 

Ainekset

  Image

  Korvaavat tuotteet

  Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

  Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
  Image

  Tiesitkö tämän?

  Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

  Katso vinkit napsauttamalla tästä!

  Työvaiheet

  1. 1

   Aseta kuusi, hakaisijaltaan n. 7 cm suruista metallista muottia uunipellille. Koon voi valita oman mielen mukaan. Juustokakun pohja valmistetaan sekoittamalla murennetut keksit, kuoritut mantelit ja sulatettu voi keskenään. Jaa keksisekoitus muotteihin ja painele tasaiseksi. Jäähdytä hyvin sillä aikaa, kun valmistelet täytteen.

  2. 2

   Liuota liivatelehtiä kylmässä vedessä kulhossa, kunnes ne ovat pehmenneet ja valuta hyvin. Lämmitä odotellessasi 50 ml kermaa lämpöiseksi mikroaaltouunissa. Lisää pehmeäksi liuotettu liivate<7b> ja sekoita, kunnes se sulaa. Anna jäähtyä, mutta älä anna hyytyä.

  3. 3

   Sekoita tasaiseksi kulhossa Philly, sokeri ja kiinanluumusiirappi. Vispaa loput kermasta kovaksi. Vispaa liivate-kerma sekoitus Philly-seokseen. Kääntele siihen vispattu kerma ja kiinanluumupalaset. Anna hyytyä hiukan, kunnes kiinanluumupalaset pysyvät paikoillaan ennen kuin jaat seoksen muotteihin. Tasoita pinnat ja anna jähmettyä jääkaapissa 2-3 tuntia.

  4. 4

   Valmistele juustokakut tarjoilua varten poistamalla ne muoteistaan: lämmitä muotteja varovasti lämpöiseen veteen kostutetulla liinalla ja työnnä sitten kevyesti kakku ulos pohjasta käsin. Koristele kukin juustokakku kiinanluumuilla ja kultalehdellä.

  5. ImagePRO TIP Syötäviä kultalehtiä löytyy kakkujen koristeluun erikoistuneista liikkeistä ja verkosta.

   ImagePRO TIP Tuoreita kiinanluumuja voidaan käyttää säilöttyjen sijasta tähän reseptiin.

  +
  Image