Kermaiset tryffelipalat parsan kera
20 annosta
Valmisteluaika:30 min 
Valmistusaika yhteensä:20 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Kuumenna uuni 200 asteeseen.

    2. 2

      Aseta voitaikinalevy leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele voitaikina vatkatulla munalla, ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Paista uunissa noin 8–10 minuuttia.

    3. 3

      Leikkaa parsan tyvestä puumainen osa pois. Kiehauta vettä kattilassa ja keitä parsaa nopeasti, 2–5 minuuttia. Nosta parsat pois kattilasta ja anna höyryn haihtua niistä. Leikkaa parsat pienempiin paloihin ja kääntele niitä oliiviöljyssä, suolassa ja pippurissa.

    4. 4

      Leikkaa voitaikina sopivan kokoisiksi neliöiksi. Levitä neliöille Philadelphia Tryffeli -tuorejuustoa, jaa parsa niille ja viimeistele jokainen neliö parmesaanilastulla.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Kukkakaalirisotto Philadelphia Tryffeli maulla

    clockValmistusaika:NA