
Ainekset
Korvaavat tuotteet
Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?
Tiesitkö tämän?
Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.
Työvaiheet
1
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2
Aseta voitaikinalevy leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele voitaikina vatkatulla munalla, ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Paista uunissa noin 8–10 minuuttia.
3
Leikkaa parsan tyvestä puumainen osa pois. Kiehauta vettä kattilassa ja keitä parsaa nopeasti, 2–5 minuuttia. Nosta parsat pois kattilasta ja anna höyryn haihtua niistä. Leikkaa parsat pienempiin paloihin ja kääntele niitä oliiviöljyssä, suolassa ja pippurissa.
4
Leikkaa voitaikina sopivan kokoisiksi neliöiksi. Levitä neliöille Philadelphia Tryffeli -tuorejuustoa, jaa parsa niille ja viimeistele jokainen neliö parmesaanilastulla.