Juustokakku Oreoilla ja valkosuklaalla
No Video
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika yhteensä 270 min
8

Ainesosat

  • 400 g Philadelphia Original
  • 4 rkl vettä
  • 200 g Marabou Vit - valkosuklaata, sulatettuna
  • 1 pkt Oreo-keksejä murskattuna
  • 5 kpl kananmunaa valkuaista
  • 200 g tuoreita vadelmia
  • 2 rkl tomusokeria

Ohjeet

  • Asettele leivinpaperi kakkuvuoan pohjalle (halkaisija 22 cm). Lisää murskatut Oreo-keksit vuoan pohjalle.
  • Vispaa Philadelphia ja lisää joukkoon 4 rkl vettä massan työstämisen helpottamiseksi.
  • Sulata suklaa ja anna jäähtyä hetken.
  • Lisää suklaa Philadelphiaan, koko ajan sekoittaen. Vispaa kunnes kreemi on saanut ilmavan koostumuksen.
  • Vispaa valkuaiset vaahdoksi erillisessä kulhossa ja lisää seos Philadelphian sekaan rauhallisesti käännellen. Pakasta vähintään 2-3 tuntia.
  • Murskaa vadelmat ja lisää joukkoon tomusokeri. Annostele vadelmasekoitus jäisen juustokakkupohjan päälle ja anna jäätyä vielä vähintään 1 tunti.
  • Ota juustokakku pakkasesta 30 minuttia ennen tajoilua.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1569,3 kj
kcal 374,8 kcal
Rasva 21,8 g
Hiilihydraatti 36,3 g
Proteiini 7,2 g
Kuitu 1,8 g