Juustokakku-omenapiirakka rapealla pähkinäpohjalla
12 annosta
Valmisteluaika:10 min 
Valmistusaika yhteensä:1 hr 30 min 

Ainekset

    Image

    Korvaavat tuotteet

    Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?

    Tutustu kaikkiin muihin tuotteisiin
    Image

    Tiesitkö tämän?

    Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.

    Katso vinkit napsauttamalla tästä!

    Työvaiheet

    1. 1

      Pohja

      Laita uuni lämpiämään 180-asteeseen. Aseta leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille (23 cm).

    2. 2

      Sekoita pähkinät ja siemenet tehosekoittimessa hienoksi jauheeksi. Lisää sokeri, voi ja maito ja sekoita ne taikinan joukkoon. Kaada taikina rengasvuokaan ja kun uuni on lämmin, esipaista pohjaa noin 10 minuuttia.

    3. 3

      Juustokakkutäyte

      Laske uunin lämpötila 160-asteeseen. Kuori ja viipaloi omenan palat.

    4. 4

      Sekoita tuorejuusto, kidesokeri, vaniljasokeri, mausteet ja jauhot kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vispikerma. Lisää sekaan yksitellen kananmunat taikinalastan avulla ja sekoita juustokakkuseos tasaiseksi.

    5. 5

      Kaada juustokakkuseos vuokaan. Asettele päälle omenanpalat ja paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Sammuta uuni, älä avaa luukkua ja anna juustokakun olla jälkilämmössä noin 20 minuuttia.

    6. 6

      Kaada päälle kinuskikastiketta ja sirottele päälle lopuksi hieman kanelia.

    +
    Image

    Saattaisit pitää näistä

    Image

    Klubileipä

    clockValmistusaika:NA