Juustokakku metsämarjoilla
No Video
  • Valmisteluaika 15 min
  • Valmistusaika yhteensä 60 min
8

Ainesosat

  • 200 g Digestive-keksejä
  • 80 g voita
  • 3 liivatelehteä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 vaniljatanko
  • 250 g Philadelphia Original - tuorejuustoa
  • 1.5 dl tomusokeria
  • 200 g vadelmia
  • 0.25 dl tomusokeria
  • puolikkaan sitruunan mehu

Ohjeet

  • Murenna keksit monitoimikoneessa. Sulata voi ja sekoita keksimuruihin.
  • Paperoi 16 cm irtopohjavuoka voipaperilla. Kaada vuokaan keksimuruseos ja tasoita tiiviiksi pohjaksi lusikalla. Laita jääkaappiin n. 15 minuutiksi.
  • Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pari minuuttia. Lämmitä 1 dl kermaa kattilassa varovasti ja sekoitellen. Purista liivatteista liika vesi ja lisää liivatteet lämpimän kerman joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet liukenevat.
  • Leikkaa vaniljatankoon pitkittäisviilto ja kaavi siemenet veitsen kärjellä. Sekoita vanilja, Philadelphia-tuorejuusto ja tomusokeri sileäksi tahnaksi.
  • Vatkaa loppu kerma ja yhdistä Philadelphia-tahnaan ja liivatekermaseokseen. Kaada keksipohjalle.
  • Hyydytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
  • Aja sileäksi vadelmat, tomusokeri ja puolikkaan sitruunan mehu tehosekoittimessa. Koristele tuoreilla marjoilla.

VinkkejäVinkki

  • Tämä ilman munaa valmistettava juustokakku hyydytetään jääkaapissa paistamisen sijaan.
  • Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 2173,4 kj
kcal 519,0 kcal