Juustokakku dulce De lechen ja tuoreiden Mansikoiden kera
No Video
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika yhteensä 270 min
8

Ainesosat

  • 1 pkt Café au LU Bastognen - keksejä karkeaksi murennettuina (250 g)
  • 65 g sulatettua voita
  • 600 g Philadelphia Original - tuorejuustoa
  • 1 prk karamellisoitua kondensoitua maitoa, eli dulce de lecheä (400 g)
  • 4 dl kuohukermaa vatkattuna
  • 8 liivatelehteä kylmässä vedessä liotettuina
  • 500 g tuoreita mansikoita lohkoina

Ohjeet

  • Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (n. 22 cm) pohjalle.
  • Hienonna Café au LU Bastognen-keksit ja sekoita ne voin kanssa. Painele muruseos vuoan pohjalle.
  • Sekoita Philadelphia-juusto pehmeäksi ja tee siitä kinuski-vaahtoa lisäämällä joukkoon kondensoitua maitoa. Jos haluat koostumuksesta löysempää, voit lisätä joukkoon hieman vettä.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi erillisessä kulhossa.
  • Sulata liotetut liivatelehdet varovasti kattilassa ja anna jäähtyä hieman. Kääntele kinuskivaahto joukkoon samalla sekoittaen ja kääntele viimeisenä joukkoon kermavaahto.
  • Kaada seos vuokaan ja pakastimeen jäähtymään 3–4 tunniksi.
  • Lämmitä mansikkahillo ja tilkka vettä kattilassa. Sulata liotetut liivatelehdet hillossa, sekoita ja ota kattila levyltä. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi (n. 37 °C).
  • Ota juustokakku pakastimesta ja levitä sen päälle kerros hilloa. Laita kakku vielä tunniksi kylmään.
  • Koristele tuoreilla mansikoilla ennen tarjoilua.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 3356,9 kj
kcal 801,6 kcal
Rasva 46,3 g
Hiilihydraatti 77,2 g
Proteiini 11,5 g
Kuitu 3,5 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.