
Ainekset
Korvaavat tuotteet
Kevyemmän version saat käyttämällä Philadelphia LightiaOletko kokeilunhaluisella tuulella?
Tiesitkö tämän?
Tyhjää Philadelphia-rasiaa ei välttämättä tarvitse heittää roskiin. Voit käyttää sitä uudelleen monin eri tavoin.
Työvaiheet
1
PohjaSekoita munat ja sokeri ja vatkaa vaahdoksi. Sekoita joukkoon jauhot, vanilijasokeri ja leivinjauhe. Lisää joukkoon sulatettu voi sekä maito ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
2
Voitele kakkuvuoka (haljaisija 23 cm) ja kaada taikina vuokaan. Aseta uuni 175 asteeseen ja paista 25 min.
3
JuustokakkukreemiSekoita Philadelphia ja tomusokeri kulhossa. Halkaise vaniljatanko pituussunnassa ja irrota siemenet. Lisää joukkoon kerma ja sekoita kunnes koostumus on kuohkea.
4
Annostele juustokakkukreemiä maun mukaan sokerikakkupohjan päälle ja viimeistele mansikoilla.
PRO TIP Voit valmistaa juustokakun joko pieninä, valmiiksi annosteltuina paloina tai suurena kakkuna. Mikäli haluat annostella naposteltavat valmiiksi; leikkaa kakkupohja pieniksi paloiksi ennen juustokakkukreemin annostelua. Mikäki haluat tarjota juustokakun annoslaseista; murusta kakkupohja lasin pohjalle ja annostele päälle kreemi sekä mansikat!