Jäädytetty appelsiini- ja Oreo-juustokakku lasissa
No Video
  • Valmisteluaika 40 min
  • Valmistusaika yhteensä 220 min
10

Ainesosat

  • KEKSILEVY:
  • 50 g tummaa suklaata hienonnettuna
  • 0.5 dl kuohukermaa
  • 1 pkt Oreo-keksejä (154 g)
  • TÄYTE:
  • 3 munaa
  • 1.5 dl kidesokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 200 g Philadelphia Original
  • 1 appelsiini (mehu ja kuori)
  • 3 dl kuohukermaa
  • KORISTELU:
  • 10 kpl Mini Oreo –keksejä

Ohjeet

  • Keksilevy:

    Sulata suklaa ja kerma miedolla lämmöllä kattilassa. Nosta kattila liedeltä. Sekoita joukkoon karkea Oreo-murska.
  • Levitä keksilevymassa pellille. Anna jäähtyä. Murenna jäähtynyt levy käsin.
  • Annostele puolet keksilevymurskasta lasien pohjalle.
  • Täyte:

    Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset.
  • Vaahdota keltuaiset ja sokerit. Sekoita kevyesti joukkoon tuorejuusto. Lisää appelsiinin mehua ja hienoksi raastettua kuorta maun mukaan.
  • Vaahdota kerma ja sekoita munaseokseen.
  • Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi. Nostele vaahto varovasti seokseen.
  • Annostele seos ja loput keksilevy-murskasta laseihin.
  • Jäädytä vähintään 3 tuntia ennen tarjoilua.
  • Ota lasit pakkasesta 10–20 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele Mini Oreo -kekseillä.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1492,9 kj
kcal 356,5 kcal
Rasva 21,9 g
Hiilihydraatti 33,7 g
Proteiini 5,4 g
Kuitu 1,7 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.