Huippuhelpot dulce de leche- ja mansikka- minijuustokakut
No Video
  • Valmisteluaika 10 min
  • Valmistusaika yhteensä 10 min
15

Ainesosat

  • 300 g Philadelphia Original -tuorejuustoa
  • 0.5 prk karamellisoitua kondensoitua maitoa, eli dulce de lecheä (200 g)
  • 1 pkt Café au LU Bastognen - keksejä (250 g)
  • 250 g tuoreita mansikoita lohkoina

Ohjeet

  • Sekoita Philadelphia-juusto pehmeäksi ja lisää joukkoon kondensoitua maitoa, kunnes saat kuohkeaa kinuskivaahtoa.
  • Laita kinuskivaahto pursotuspussiin ja pane se jääkaappiin odottamaan.
  • Aseta Café au LU Bastognen-keksit tarjoiluvadille ja pursota niille kinuskivaahtoa. Koristele tuoreilla mansikoilla.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 640,1 kj
kcal 152,9 kcal
Rasva 6,3 g
Hiilihydraatti 17,6 g
Proteiini 2,4 g
Kuitu 0,7 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.