Sitruunajuustokakku
No Video
  • Valmisteluaika 15 min
  • Valmistusaika yhteensä 15 min
10

Ainesosat

  • MUSTIKKASURVOS:
  • 250 g pakastemustikoita
  • 1 dl raakasokeria
  • SITRUUNAMASSA:
  • 400 g Philadelphia Original
  • 0.5 dl vettä
  • 150 g sitruunatahnaa
  • 1 sitruunan hienoksi
  • raastettua kuori
  • 1.5 dl tomusokeria
  • KORISTELU:
  • 150 g keksejä karkeasti murskattuna (esim.Marabou-keksejä)

Ohjeet

  • Sekoita kohmeiset mustikat ja raakasokeri hiljalleen, kunnes mustikat ja sokeri ovat sekoittuneet. Valuta pois hiukan nestettä ja annostele marjat lasien pohjalle.
  • Sekoita Philadelphia-juusto pehmeäksi kulhossa, lisää vesi ja sekoita kuohkeaksi. Lisää sitruunatahna, raastettu sitruunankuori ja tomusokeri. Annostele vaahto mustikoiden päälle.
  • Koristele murskatuilla kekseillä.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1559,0 kj
kcal 372,3 kcal
Rasva 17,8 g
Hiilihydraatti 48,3 g
Proteiini 3,7 g
Kuitu 1,8 g