Pienet porkkanakakut
No Video
  • Valmisteluaika 15 min
  • Valmistusaika yhteensä 40 min
14

Ainesosat

  • 3.5 dl vehnäjauhoja
  • 1.5 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 225 g porkkanoita
  • 2 dl öljyä (auringonkukka- tai maapähkinäöljyä)
  • 1.5 dl fariinisokeria
  • 50 g rusinoita
  • 4 munaa
  • 200 g Philadelphia Original - tuorejuustoa
  • 1 dl tomusokeria
  • 2 tl sitruunamehua
  • 2 rkl pekaanipähkinöitä

Ohjeet

  • Lämmitä uuni 180-asteiseksi.
  • Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaneli suuressa kulhossa.
  • Kuori ja raasta porkkanat. Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita porkkanat ja munat jauhoseokseen. Lisää joukkoon rusinat, fariinisokeri ja öljy ja sekoita sileäksi taikinaksi.
  • Lusikoi taikina muffinssivuokiin (täytä vain 3/4, ei aivan täyteen) ja paista 180 asteessa 20–25 minuuttia.
  • Jäähdytä ritilän päällä.
  • Sekoita Philadelphia-juusto ja tomusokeri sileäksi tahnaksi. Huuhtele sitruuna huolellisesti haaleassa vedessä. Raasta kuori raastinraudan hienommalla raastinosalla. Sekoita Philadelphia-seokseen sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu.
  • Hienonna pekaanipähkinät. Päällystä jäähtyneet kakut kuorrutteella ja sirottele päälle pähkinärouhetta.

VinkkejäVinkki

  • Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1524,3 kj
kcal 364,0 kcal
Rasva 25,0 g
Hiilihydraatti 31,0 g
Proteiini 5,0 g