Pienet porkkanakakut
No Video
  • Valmisteluaika 15 min
  • Valmistusaika yhteensä 40 min
14

Ainesosat

  • 3.5 dl vehnäjauhoja
  • 1.5 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 225 g porkkanoita
  • 2 dl öljyä (auringonkukka- tai maapähkinäöljyä)
  • 1.5 dl fariinisokeria
  • 50 g rusinoita
  • 4 munaa
  • 200 g Philadelphia Original - tuorejuustoa
  • 1 dl tomusokeria
  • 2 tl sitruunamehua
  • 2 rkl pekaanipähkinöitä

Ohjeet

  • Lämmitä uuni 180-asteiseksi.
  • Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaneli suuressa kulhossa.
  • Kuori ja raasta porkkanat. Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita porkkanat ja munat jauhoseokseen. Lisää joukkoon rusinat, fariinisokeri ja öljy ja sekoita sileäksi taikinaksi.
  • Lusikoi taikina muffinssivuokiin (täytä vain 3/4, ei aivan täyteen) ja paista 180 asteessa 20–25 minuuttia.
  • Jäähdytä ritilän päällä.
  • Sekoita Philadelphia-juusto ja tomusokeri sileäksi tahnaksi. Huuhtele sitruuna huolellisesti haaleassa vedessä. Raasta kuori raastinraudan hienommalla raastinosalla. Sekoita Philadelphia-seokseen sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu.
  • Hienonna pekaanipähkinät. Päällystä jäähtyneet kakut kuorrutteella ja sirottele päälle pähkinärouhetta.

VinkkejäVinkki

  • Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1524,3 kj
kcal 364,0 kcal
Rasva 25,0 g
Hiilihydraatti 31,0 g
Proteiini 5,0 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.