Philadelphia-kakku – klassikko (laktoositon)
No Video
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika yhteensä 210 min
16

Ainesosat

  • 150 g savoiardikeksiä
  • 125 g laktoositonta voita
  • 450 g Philadelphia Original Maustamaton Laktoositon - tuorejuustoa
  • 350 g laktoositonta jogurttia (3,8 %)
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 1 pkt liivatejauhetta (tai 6 lehteä)
  • 75 g sokeria
  • hedelmiä tai marjoja koristeluun

Ohjeet

  • Laita savoiardi-keksit pakastepussiin ja murskaa ne kaulimella tai käsin. Sulata voi, sekoita se keksinmurujen kanssa ja painele seos leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan.
  • Sekoita Philadelphia, jogurtti ja sitruunamehu sähkövatkaimella. Anna liivatteen liota 1,5 dl:ssa kylmää vettä 10 minuutin ajan. Lisää sokeri ja sekoita kuumentaen, kunnes liivate ja sokeri ovat liuenneet. Lisää Philadelphia-seokseen nopeasti sekoittaen.
  • Kaada Philadelphia-seos kakkuvuokaan keksimurupohjan päälle ja anna kakun hyytyä kylmässä vähintään 3 tunnin ajan. Kakku on täyteläisen kermainen, mutta samalla jämäkkä ja helposti leikattava – eli kaikin puolin täydellinen. Koristele kakku ennen tarjoilua tuoreilla hedelmillä tai marjoilla.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 871,0 kj
kcal 208,0 kcal
Rasva 16,0 g
Hiilihydraatti 14,0 g
Proteiini 4,0 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.