No Video
  • Valmisteluaika 1 min
50

Ainesosat

  • 1 pkt hiivaa (50 g)
  • 100 g voita
  • 5 dl maitoa
  • 5 dl Philadelphia Original - tuorejuustoa
  • 1.5 dl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 g sahramia
  • 1.5 l (13–15 dl) vehnäjauhoja tai erikoisvehnäjauhoja
  • 1 dl rusinoita
  • 1 muna voiteluun

Ohjeet

  • Murenna hiiva taikinakulhoon. Sulata voi kattilassa. Lisää maito ja lämmitä kädenlämpöiseksi (n. 37-asteiseksi). Kaada seos hiivan päälle. Liuota hiiva sekoitellen.
  • Lisää Philadelphia, sahrami, sokeri, suola ja suurin osa jauhoista. Alusta kunnes taikina on tasaista ja kiiltävää ja se irtoaa kulhon reunoista. Lisää tarvittaessa enemmän jauhoja. Kohota liinan alla n. 30 min.
  • Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Leivo taikinasta haluamasi mallisia pullia, esim. Luciapullia. Aseta pullat leivinpaperoidulle pellille. Koristele rusinoilla. Kohota vielä 20–30 min.
  • Vatkaa munan rakenne rikki. Voitele pullat munalla. Paista uunin keskitasossa 5–7 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä liinan alla.

VinkkejäVinkki

  • Miksi Philadelphiaa kannattaa käyttää Luciapullissa? Pullista tulee meheviä eivätkä ne kuivu niin helposti.
  • Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.