No Video
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika yhteensä 150 min
8

Ainesosat

  • POHJA:
  • 200 g Café au LU Bastogne-keksejä
  • 125 g voita
  • 1 rkl maustamatonta öljyä
  • TÄYTE:
  • 600 g Philadelphia Original
  • 150 g sokeria
  • 1.5 dl kuohukermaa
  • 4 liivatelehteä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 175 g hyvää mustikkahilloa

Ohjeet

  • Pohja:

    Voitele 8 pientä kakkuvuokaa (8 cm) öljyllä ja jätä odottamaan.
  • Hienonna keksit tehosekoittimella. Sulata voi. Sekoita keksit ja voi. Painele seos kakkuvuokien pohjalle ja reunoille.
  • Täyte:

    Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
  • Sekoita hillo tasaiseksi sauvasekoittimella ja aseta sivuun odottamaan.
  • Valmista tuorejuustomassa: Vatkaa tuorejuusto ja sokeri tasaiseksi. Kaada kerma hitaasti sekaan ja vatkaa nopeasti (1 min).
  • Purista liivatelehdet kuiviksi ja liuota ne sitruunamehuun pienellä lämmöllä pikkukattilassa. Sekoita mukaan 1⁄4 tuorejuustomassasta. Lisää loput juustomassasta. Jaa seos kakkuvuokiin lusikalla tai pursottimella.
  • Pursota hilloa kakkujen sisään ja päälle koristeeksi. Tee kuviot puutikulla/veitsenterällä.
  • Anna kakkujen kovettua noin 2 tuntia kylmässä ja poista ne vuoista.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 2506,8 kj
kcal 598,6 kcal
Rasva 41,2 g
Hiilihydraatti 48,3 g
Proteiini 6,6 g
Kuitu 0,7 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.