No Video
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika yhteensä 150 min
8

Ainesosat

  • POHJA:
  • 200 g Café au LU Bastogne-keksejä
  • 125 g voita
  • 1 rkl maustamatonta öljyä
  • TÄYTE:
  • 600 g Philadelphia Original
  • 150 g sokeria
  • 1.5 dl kuohukermaa
  • 4 liivatelehteä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 175 g hyvää mustikkahilloa

Ohjeet

  • Pohja:

    Voitele 8 pientä kakkuvuokaa (8 cm) öljyllä ja jätä odottamaan.
  • Hienonna keksit tehosekoittimella. Sulata voi. Sekoita keksit ja voi. Painele seos kakkuvuokien pohjalle ja reunoille.
  • Täyte:

    Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
  • Sekoita hillo tasaiseksi sauvasekoittimella ja aseta sivuun odottamaan.
  • Valmista tuorejuustomassa: Vatkaa tuorejuusto ja sokeri tasaiseksi. Kaada kerma hitaasti sekaan ja vatkaa nopeasti (1 min).
  • Purista liivatelehdet kuiviksi ja liuota ne sitruunamehuun pienellä lämmöllä pikkukattilassa. Sekoita mukaan 1⁄4 tuorejuustomassasta. Lisää loput juustomassasta. Jaa seos kakkuvuokiin lusikalla tai pursottimella.
  • Pursota hilloa kakkujen sisään ja päälle koristeeksi. Tee kuviot puutikulla/veitsenterällä.
  • Anna kakkujen kovettua noin 2 tuntia kylmässä ja poista ne vuoista.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 2506,8 kj
kcal 598,6 kcal
Rasva 41,2 g
Hiilihydraatti 48,3 g
Proteiini 6,6 g
Kuitu 0,7 g