Juustokakku metsämarjoilla
No Video
  • Valmisteluaika 15 min
  • Valmistusaika yhteensä 60 min
8

Ainesosat

  • 200 g Digestive-keksejä
  • 80 g voita
  • 3 liivatelehteä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 vaniljatanko
  • 250 g Philadelphia Original - tuorejuustoa
  • 1.5 dl tomusokeria
  • 200 g vadelmia
  • 0.25 dl tomusokeria
  • puolikkaan sitruunan mehu

Ohjeet

  • Murenna keksit monitoimikoneessa. Sulata voi ja sekoita keksimuruihin.
  • Paperoi 16 cm irtopohjavuoka voipaperilla. Kaada vuokaan keksimuruseos ja tasoita tiiviiksi pohjaksi lusikalla. Laita jääkaappiin n. 15 minuutiksi.
  • Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pari minuuttia. Lämmitä 1 dl kermaa kattilassa varovasti ja sekoitellen. Purista liivatteista liika vesi ja lisää liivatteet lämpimän kerman joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet liukenevat.
  • Leikkaa vaniljatankoon pitkittäisviilto ja kaavi siemenet veitsen kärjellä. Sekoita vanilja, Philadelphia-tuorejuusto ja tomusokeri sileäksi tahnaksi.
  • Vatkaa loppu kerma ja yhdistä Philadelphia-tahnaan ja liivatekermaseokseen. Kaada keksipohjalle.
  • Hyydytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
  • Aja sileäksi vadelmat, tomusokeri ja puolikkaan sitruunan mehu tehosekoittimessa. Koristele tuoreilla marjoilla.

VinkkejäVinkki

  • Tämä ilman munaa valmistettava juustokakku hyydytetään jääkaapissa paistamisen sijaan.
  • Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Originalin tilalla.

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 2173,4 kj
kcal 519,0 kcal
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.