Jäädytetty juustokakku
No Video
  • Valmisteluaika 30 min
  • Valmistusaika yhteensä 270 min
10

Ainesosat

  • 75 g huoneenlämpöistä voita
  • 200 g LU Digestive-keksejä
  • 450 g Philadelphia Original Maustamaton Light - tuorejuustoa
  • 1 dl maitoa
  • 1.5 dl hienoa sokeria
  • sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 2 liivatelehteä
  • 1 dl kermaa
  • tuoreita hedelmiä koristeeksi

Ohjeet

  • Murskaa keksit keksit ja lisää murska kulhoon. Sekoita keksimuruihin huoneenlämpöinen voi.
  • Painele muruseos irtopohjavuoan (halkaisija 22–23 cm) pohjalle.
  • Laita vuoka jääkaappiin ja valmista täyte.
  • Huuhtele sitruuna huolellisesti haaleassa vedessä. Raasta kuori raastinraudan hienommalla raastinosalla.
  • Notkista Philadelphia-juusto vatkaamalla. Sekoita joukkoon maito, sokeri, sitruunankuori ja -mehu. Sekoita hyvin.
  • Liota liivatelehtiä vedessä. Kuumenna 1 rkl sitruunamehua. Purista liivatteista liika vesi ja liuota liivatteet sitruunamehuun. Kaada liivateseos tuorejuustoseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja kääntele täytteen joukkoon.
  • Kaada täyte vuokaan keksimurupohjan päälle. Laita vuoka pakastimeen n. 4 tunniksi.
  • Ota vuoka pakkasesta n. tunti ennen tarjoilua. Koristele tuoreilla hedelmillä.

VinkkejäVinkki

  • Voit myös käyttää Philadelphia Original Laktoositonta Philadelphia Original Lightin tilalla.

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1474,0 kj
kcal 352,0 kcal
Rasva 23,0 g
Hiilihydraatti 32,0 g
Proteiini 7,0 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.