Helppo lasissa tarjoiltava juustokakku dulce de lechen ja tuoreiden mansikoiden kera
No Video
  • Valmisteluaika 15 min
  • Valmistusaika yhteensä 15 min
6

Ainesosat

  • 300 g Philadelphia Original-tuorejuustoa
  • 0.5 prk karamellisoitua kondensoitua maitoa, eli dulce de lecheä (200 g)
  • 500 g tuoreita mansikoita kuutioituina
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 pkt Café au LU Bastognen - keksejä karkeaksi murennettuina (250 g)
  • 6 rkl kahvia

Ohjeet

  • Soseuta mansikkakuutiot ja tomusokeri kulhossa mansikkahillokkeeksi.
  • Sekoita Philadelphia-juusto pehmeäksi ja lisää joukkoon kondensoitua maitoa. Jos haluat koostumuksesta löysempää, voit lisätä joukkoon hieman vettä. Laita seos jääkaappiin odottamaan.
  • Aseta keksinmuruja 6 lasin pohjalle. Kaada jokaiseen lasiin 1 rkl kahvia ja anna sen imeytyä keksinmuruihin.
  • Täytä lasi kinuskikastikkeella ja koristele mansikka- hillokkeella. Säilytä viileässä tarjoiluun asti.

VinkkejäVinkki

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1939,5 kj
kcal 463,2 kcal
Rasva 15,9 g
Hiilihydraatti 62,9 g
Proteiini 6,3 g
Kuitu 2,6 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.