Eksoottinen mango-kookos-juustokakku
No Video
  • Valmisteluaika 270 min
10

Ainesosat

  • 140 g murennettuja makeita kookoskeksejä
  • 50 g suolaamatonta sulatettua voita

  • 5 liivatelehteä
  • 100 ml kookosmaitoa
  • 280 g Philadelphia Original - tuorejuustoa
  • 90 g hienoa sokeria
  • 275 ml kuohukermaa, vispattu kovaksi
  • 1 limetti, hienoksi raastettu kuori
  • puolikas mangoa, viipaloituna kuutioiksi
  • 50 ml mangopyreetä
  • muutama mintunlehtiä

Ohjeet

  • Pohjan valmistus: Sekoita keskenään keksinmurut ja sulatettu voi ja painele seos halkaisijaltaan 20 cm suuruiseen kakkuvuokaan. Anna jäähtyä sillä välin, kun valmistelet täytteen.
  • Täytteen valmistus: Liuota liivatelehtiä kylmässä vedessä kulhossa, kunnes ne ovat pehmenneet ja valuta hyvin. Lämmitä odotellessasi kookosmaito lämpöiseksi. Lisää pehmeäksi liuotettu liivate ja sekoita, kunnes se sulaa. Sekoita Philadelphia ja sokeri tasaiseksi. Vispaa liivate-kookosmaito vähän kerrassaan Philadelphia-seokseen. Kääntele siihen sitten vispattu kerma ja limetinkuori. Levitä seos lusikalla keksipohjan päälle ja tasoita pinta sileäksi. Anna jäähtyä jääkaapissa 4 tuntia tai kunnes täyte on jähmettynyt.
  • Koristelu: Koristele juustokakku juuri ennen tarjoilua mangokuutioilla, mangopyreellä ja mintunlehdillä.

VinkkejäVinkki

  • Tämän reseptin annos tulee nähdä jälkiruokana – nauti herkuista vain silloin tällöin osana tasapainoista ruokavaliota.

Ravintoarvotiedot

Per 100 gramman annos Per annos
Energia 1356,8 kj
kcal 324,0 kcal
Rasva 25,3 g
Hiilihydraatti 20,9 g
Proteiini 3,4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 16,3 g
Natrium 0,4 g
Kuitu 1,1 g
josta sokereita 16,8 g
Käytämme evästeitä verkkosivulla vierailun helpottamiseksi.Jos haluat tietää lisää evästeiden toiminnasta tai siitä, kuinka niihin vaikuttavia asetuksia voi muuttaa, lue kohta "Evästeiden käytön periaatteet". Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, hyväksyt Evästeiden käytön periaatteet -kohdassa ilmoittamamme evästeiden käyttötavat.