Tämä on tarina huippulaatuisesta, kaikkien standardien vaatimukset täyttävästä tuoretuotteesta, jonka kehittäjät erinomaisella tuotteella aloitettuaan tekivät siitä entistäkin paremman.

Olemme olleet jo yli 100 vuoden ajan edelläkävijöitä tuorejuustostandardien suhteen, tavoitteenamme taata asiakkaillemme heidän rakastamansa makuelämykset, sillä me Philadelphialla uskomme, että hyvät maitotuotteet tekevät arjesta nautittavamman.

1872

Kaikki alkoi täältä William Lawrencen kehitettyä New Yorkin ensimmäisen tuorejuuston. Hänen johtoajatuksenaan oli tuoda juustomarkkinoille entistä raikkaamman ja maukkaamman makukokemuksen tarjoava tuote.

1880

'Philadelphia' on aivan alusta alkaen ollut brändimme. Nimi tulee Philadelphian kaupungista, joka tuolloin yhdistettiin huippulaatuiseen ruokaan.

1903

Newyorkilainen yhtiö Phenix Cheese Company osti Philadelphia-tavaramerkin.

1920s

Oscar J. Links tulee mukaan yhtiöön. Käyttöön otetaan uusia standardeja, mm. alumiinifoliopakkaus, joka lisää kelpoisuusaikaa ja säilyttää tuotteen tuoreuden ja maun pidempään.

1930s

Kraft ja Phenix Cheese Company yhdistyvät vuonna 1928, ja 1935 otetaan käyttöön ensimmäinen automaattinen pakkauskone.

1960s

Ainoa maitotuote, jolla on 21 päivän tuoreustakuu - Philadelphia - tulee Euroopan markkinoille.

1980s

Philadelphiasta on nyt tarjolla erimakuisia ja rasvatasoltaan erilaisia versioita. Hankalaksi mielletty foliopakkaus vaihtuu käteväksi rasiaksi.

2009

Tuoreudella on uusi muoto. Markkinoille on tullut ovaalinmuotoinen pakkaus, joka sittemmin on ollut Philadelphian ikoninen tunnus aina näihin päiviin asti.

tänään

Philadelphia tarkoittaa edelleenkin ainutlaatuista kermaisuutta ja viileän raikasta tuoreutta. Euroopan #1 tuorejuusto
William Lawrence
Philadelphia vuonna 1880
Phenix Cheese Company - N.Y.
Oscar J. Links
Phenix Cheese Company
Philadelphia Euroopassa
Philadelphia vuonna 1980
Ovaalinmuotoinen pakkaus
Viileän raikas tuoreus

Nauti hetkestä

Arjen pienet nautinnot ovat tärkeitä. Elämä maistuu paremmalta, jos osaat arvostaa niitä jokapäiväisiä, arvokkaita tuokioita, jotka jaat läheistesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa, tai nautit niistä kaikessa rauhassa omassa seurassasi.

Yllätyt Philadelphian ainutlaatuisesta mausta - tuoreuden ja kermaisuuden yhdistelmästä -, se aktivoi aistisi ja tekee hetkestä ikimuistoisen.

Tuntuu hyvältä, tekee hyvää.

Nauti hetkestä!