Image

Ammattilaiset Uutisia

Philadelphia on ihanteellinen tuote kaikille ruokailupalvelusektoreille...

Hotelli- ja ravintolasektori Maukas ja monikäyttöinen Philadelphia on olennainen ainesosa hotellien ja ravintoloiden keittiöissä. Korkealaatuisena, rakenteeltaan täyteläisenä ja raikkaanmakuisena se on ravintolapäälliköille suositeltava tuote. Philadelphia sopii käytettäväksi satoihin erilaisiin resepteihin, kuten juustokakkuihin, kastikkeisiin, keittoihin, kerrosleipiin, dippikastikkeisiin ja moniin muihin. Philadelphia on ihanteellinen myös aamiais- ja lounasnoutopöytiin.

Maailmanlaajuisesti tunnettuna ja tunnustettuna brändinä Philadelphia tuo keittiöön ja noutopöytään lisäarvoa, koska tämä täyteläisen ja raikkaan makuelämyksen tarjoava tuote on asiakkaille jo ennestään tuttu.

Voileipä- ja täyterinkiläkaupat

Philadelphia sopii ihanteellisesti voileipiin ja bagelrinkeleihin. Philadelphia on helppo levittää sen pehmeyden ansiosta, ja sen raikas ja kermainen maku antaa herkullista makua bagelrinkeleihin ja voileipiin. Voit tehdä Philadelphialla helposti omia kotitekoisia levitteitä ja lisätä niihin ainesosia vuodenajan ja oman makusi mukaan. Philadelphiasta on monta pakkauskokoa, joten saatavilla on aina yksi, joka sopii liikkeeseesi. Kahvilat, konditoriot ja leipomot. Philadelphia käy mainiosti jälkiruokiin ja juustokakkuihin sekä leivonnaisten ja kuppikakkujen kuorrutukseen. Philadelphialla teet helposti herkullisia, raikkaita, kotitekoisen makuisia levitteitä leivän päälle. Matka

Philadelphian kansainvälinen tunnettuus maailmanlaajuisena brändinä sekä annosmuotoisena saatava koko tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon matkoilla tarjottaviin ateriapalveluihin.