Image
Image

Philadelphia tuotevalikoima ammattilaisille

Raaka-aineissa on loputtomasti valinnanvaraa

Tuorejuustojen välillä on eroja. Tinkimätön periaatteemme on valmistaa vakuuttava Philadelphia-tuote, johon voit luottaa. Tuote, jonka oikea koostumus ja hyvät ominaisuudet takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Philadelphia on Alkuperäinen. Se sisältää ainesosia, joilla saadaan aikaan vettä pintaan nostamattomia kermoja ja dippikastikkeita ja valumattomia kakuntäytteitä. Kestävyytensä, monikäyttöisyytensä ja hyvän levitettävyytensä ansiosta se korvaa kerman, ranskankerman, majoneesin jne. monissa ruokalajeissa ja jälkiruoissa.

Philadelphia voi parantaa tai yksinkertaistaa monessa. Ammattilaiset keittiöissään käyttävät sitä suolaisiin, makeisiin, kylmiin ja lämpimiin ruokalajeihin - päivän jokaiseen ateriaan!

Mahdollisuuksia on loputtomiin. Tutustu resepteihimme ja inspiroidu.

Aito, monikäyttöinen, kestävä

Philadelphialla voi korvata monet muut maitotuotteet, kuten ranskankerman, jogurtin, kerman jne. Vähemmillä ainesosilla huukkaamisriski pienenee ja raaka-ainekustannukset pysyvät maltillisella tasolla. Se myös tuo mielenrauhaa työhön. Sisältöä koskeviin tiedusteluihin vastaaminen käy helpommaksi. Lisäksi laktoositon versio Philadelphia Laktoositon suo yhä useammalle mahdollisuuden nauttia Philadelphiasta huoletta.

Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä

Näytä kaikki usein kysytyt kysymyksetImage